Årsredovisning
Årsredovisningar är bland det mest omfattande och tidskrävande som man tvingas ta sig igenom som företagare. Hur tungt eller krångligt det än känns så måste det dock göras varje räkenskapsårs slut för att sammanställa räkenskaperna från hela det gångna året.
Förutom det faktum att det faktiskt stjäl tid från verksamheten så kan det också skapa en hel del huvudbry – det är mycket som ska ses över och som ska finnas med. Som om inte det var nog att hålla kolla på innehållet så gäller också olika regler för olika företagsformer. Är man inte helt insatt så kan det lätt stötas på problem på vägen som blir kostsamma och svåra att lösa.
Vi har kunskapen, vi har tiden!
Lyckligtvis så finns det en lösning för att underlätta för både dig själv och för ditt företag. Med hjälp av våra kunniga medarbetare här på SC ACCOUNTING så kan du släppa sammanställningen av din årsredovisning och lägga fokus på övriga delar inom din verksamhet. Vi lovar dig att underlätta i ditt arbete och det med hög expertis och kvalitet som överträffar dina behov och din förväntan.
Address

Vega Allé 100, våning 2
136 57 Vega
Sweden

Kontakta oss

Email: info@scaccounting.se
Telefon: +46 (0) 73 556 19 65
Växel: +46 (0) 8 777 12 25